Home

 

Nieuws update vanaf zondag 28 november: Als gevolg van de landelijke avondsluiting wordt er na 17 uur geen les meer gegeven, de gemiste lessen komen niet te vervallen maar worden later ingehaald. We trainen aankomende maanden binnen. Wie hierbij aanwezig wil zijn, zal dus de CoronaCheck app moeten kunnen overleggen in combinatie met een geldige legitimatie.

Welkom,

, mijn naam is Jolein van Weperen. Ik ben gediplomeerd Gevorderd Kynologisch Instructeur, Gedragsadviseur en professioneel hondentrainer. Hondenschool de Laar is gespecialiseerd in hondengedrag en we trainen beloningsgericht. Wij hebben de beschikking over een eigen, ruime, buiten- en binnenlocatie. Zo staat u altijd droog en kunnen trainingen ook bij slecht weer doorgaan.

Mijn interesse voor hondengedrag komt voort uit probleemgedrag van mijn derde hond Pino. Deze had op jonge leeftijd al een hartkwaal. Het gedrag van deze hond is vanaf dat moment zeer nadelig beïnvloed. Als eigenaar wil je dan begrepen worden en de hond heeft begeleiding nodig. Met mijn hond Mees heb ik gedrags- en gehoorzaamheidscursussen gevolgd, volgens de ‘oude’ methode (er werd o.a. gewerkt met de slipketting). Dat beviel mij helemaal niet. Nu voed ik honden op, door gewenst gedrag te belonen (zonder lokken) en ongewenst gedrag te voorkomen of om te buigen, daar voel ik mij een stuk prettiger bij.