Home

 

Wij houden geen zomer- of winterstop, u kunt bij ons het hele jaar trainen.

We zijn geopend, maar: Blijf thuis bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of koorts. Kom zoveel mogelijk alleen met uw hond/pup. Ga thuis naar het toilet. Was uw handen voor en na uw bezoek aan de hondenschool. Desinfecterende handgel is aanwezig. Houd 1½ meter afstand van ons en elkaar! Wij verzoeken u vriendelijk onze hondenschool, tijdelijk, niet te bezoeken als u in een corona risicogebied geweest bent (reisadvies oranje).

Welkom,

, mijn naam is Jolein van Weperen. Ik ben gediplomeerd Gevorderd Kynologisch Instructeur, Gedragsadviseur en professioneel hondentrainer. Hondenschool de Laar is gespecialiseerd in hondengedrag en we trainen beloningsgericht. Wij hebben de beschikking over een eigen, ruime, buiten- en binnenlocatie. Zo staat u altijd droog en kunnen trainingen ook bij slecht weer doorgaan.

Mijn interesse voor hondengedrag komt voort uit probleemgedrag van mijn derde hond Pino. Deze had op jonge leeftijd al een hartkwaal. Het gedrag van deze hond is vanaf dat moment zeer nadelig beïnvloed. Als eigenaar wil je dan begrepen worden en de hond heeft begeleiding nodig. Met mijn hond Mees heb ik gedrags- en gehoorzaamheidscursussen gevolgd, volgens de ‘oude’ methode (er werd o.a. gewerkt met de slipketting). Dat beviel mij helemaal niet. Nu voed ik honden op, door gewenst gedrag te belonen (zonder lokken) en ongewenst gedrag te voorkomen of om te buigen, daar voel ik mij een stuk prettiger bij.