Aanbevolen door Dierenartsen

De Dierenarts

Marleen Willemsen (Dierenarts)
Dierenartspraktijk `t Holland, Duiven

Tijdens mijn opleiding diergeneeskunde in Gent (België) leerde ik alles over zieke dieren en hoe ik die weer beter kan maken en gezond kan houden. Helaas werd er tijdens de studie weinig geleerd over opvoeden van honden. Jolein leert me tijdens de training hoe ik op een positieve manier met een vrolijke en enthousiaste hond kan werken en wandelen. Ik heb gemerkt dat ik meer moest leren dan mijn hond! Je hond laten gehoorzamen door middel van straf is niet meer van deze tijd, werken met een positieve beloning is veel effectiever gebleken. Voor iedereen die een vrolijke, enthousiaste hond wil die ook nog eens perfect luistert zonder dat je boos hoeft te worden, is deze training zeker een aanrader!

Laura Budde (Paraveterinaire Assistent)
Dierenartsenpraktijk Malden-Mook, Malden

Hondenschool de Laar is een zeer positieve en leuke leeromgeving voor zowel baas als hond. Jolein straalt van positiviteit en enthousiasme, zij weet dit ook goed over te brengen. Als hondeneigenaar raak je daardoor zeer gemotiveerd om op een creatieve manier aan de slag te gaan met jouw hond. Haar methode heeft ook mij in de praktijk aangespoord om te kiezen voor een positieve benadering. Hierdoor krijgen wij op een prettige manier, in een voor de hond spannende omgeving, veel meer voor elkaar. Een echte aanrader voor iedereen die houdt van uitdaging en het uiterste wilt halen uit de band met zijn/haar hond.

Immers, 'Luisteren is leuk!' en hondenschool de Laar maakt deze uitspraak 100% waar!

Thea Giesbers (Dierenarts)
Mobiele Dierenkliniek (Etten)

Trainen bij hondenschool de Laar is voor mij en mijn hond Djago een feestje. Trainen zonder dwang of correcties zorgt ervoor dat hij meer zelfvertrouwen krijgt en daardoor lekkerder in zijn vel zit. Daarnaast traint het voor mijzelf ook veel fijner, want een hond corrigeren omdat het net even niet goed genoeg gaat, daar voel ik me niet prettig bij. We hebben allemaal wel eens een moment waarop het even niet lukt, toch? Bij Jolein leer je geen kunstjes, maar zelfbeheersing (ook van jezelf!) en het versterken van het contact met je hond. Dat merk je ook meteen als je het veld op komt, alle honden en baasjes zijn heerlijk ontspannen aan het trainen. Zonder stress, zonder dwang. En dat geeft een geweldig goed gevoel.

Hanneke Stubbe (Paraveterinair)
Dierenartsenpraktijk de Bosweg, Bennekom

Jolein is een geweldig hondentrainster met hart voor de zaak en de honden. Het belang van de hond gaat voor de baas en dat samen met haar onbeteugelde enthousiasme, motivatie en inzet maakt dat veel hondenprofessionals een voorbeeld aan haar kunnen nemen! Zij laat zien dat het niet afdwingen maar verdienen van respect zorgt voor veel beter resultaat.

Henk Wolthuis (Dierenarts)
Dierenartspraktijk Nederrijn, Arnhem

Jolein is een heel betrokken en enthousiaste instructeur. Ondanks dat ze veel inzet en motivatie vraagt van haar cursisten is zij een van de betere trainers die ik ken. Dankzij het unieke concept bedenkt Jolein telkens weer een gevarieerd programma en geeft altijd goede adviezen als je haar daarom vraagt.

Ingrid Ernste (Paraveterinair)
DAP Malden-Mook, Malden

Inmiddels train ik al enkele jaren bij Jolein en het enthousiasme waarmee ze les geeft samen met de kennis die ze van hondengedrag heeft maakt elke les leerzaam en leuk.
Ondertussen merk ik bij mijn eigen honden de voordelen van beloningsgericht trainen. Voor iedereen die op een leuke positieve manier met zijn hond wil trainen is het een echte aanrader.

Kitty van der Zijden (Dierenarts)
Dierenkliniek Schuytgraaf, Arnhem

Jolein traint op een wijze die zowel hond als mens veel plezier geeft. Alle honden die ik de kliniek binnen zie wandelen en bij Jolein trainen zijn stuk voor stuk hele rustige en sociale honden, die een goede band hebben met hun eigenaar. Een goede training bewijst zichzelf door het resultaat en dat kan van Jolein zeker gezegd worden!

Liza Gillatt (Paraveterinair)
Sterkliniek Dierenartsen, Arnhem

Tijdens mijn opleiding 'Dier & Gedrag' heb ik stage gelopen bij Hondenschool de Laar. Hier heb ik ontzettend veel geleerd over het gedrag van honden en hoe ik het beste samen met mijn hond kan trainen. Tijdens de lessen leer je hoe jij en je hond met dagelijkse dingen het beste kunnen omgaan, dat hersenwerk hartstikke leuk is en hoe belangrijk contact is met je hond. En dit allemaal op een manier zonder druk te leggen op je hond. Jolein's passie om deze manier van trainen door te geven is duidelijk.

Grace Innemee (Paraveterinair)
City Parrots project

Opvoeden zonder straffen en zonder geitenwollen sokken, willen we dat allemaal niet kunnen? Het kan echt als je maar iemand hebt die je precies kan laten zien hoe je dat kunt doen. Jolein van Weperen is er gewoon een kei in. Als je niet meer weet hoe je verder moet met je lastige viervoeter, je in alle staten bent, alles al geprobeerd hebt of gewoon op een leuke manier met je hond op de hondenschool wilt vertoeven dan heeft Hondenschool de Laar de juiste ingrediënten. Alles draait om de unieke hond & handler combinatie.

Rutger Reurings (Dierenarts)
Sterkliniek dierenartsen, Nijmegen

In ieder vak is passie een zeer belangrijke eigenschap. Als er iemand passie heeft voor haar vak dan is het Jolein. Zeer gedreven en enthousiast, altijd met een glimlach.

En als je goed kijkt zie je niet alleen Jolein lachen…, kijk maar eens goed naar de baasjes en belangrijker nog naar de honden.

Joëlla Bruinenberg (Paraveterinair)
Dierenkliniek Velp, Velp

Ik kan mij erg goed vinden in de werkwijze en in de uitleg van Jolein. Wij adviseren haar dan ook graag aan onze clienten als ze een probleem hebben met hun hond. Zelf heb ik Jolein ook eens in moeten schakelen voor mijn eigen hond, en dat pakte erg positief uit!

Liesbeth Sirks (Dierenarts)
Pet Wellness Center, Arnhem

Over het gebruik van Vetranquil tijdens oud en nieuw hebben Jolein en ik helemaal dezelfde ideeën: NIET DOEN!

En steun je huisdier tijdens het vuurwerk op oudejaarsavond.

Marieke Smit (Paraveterinair)
Dierenartspraktijk v.d. Ende-Jongert, Veendam

Ik heb Jolein leren kennen als een van de meest innovatieve en gedreven hondentrainsters die ik ken. Haar aanpak is origineel met veel fun en respect voor mens en dier.