Mijn boeken: Luisteren is leuk! delen 1, 2 en 3

Alles wat u ooit heeft willen leren over ‘contact & beheersing’ tijdens de opvoeding van uw hond.

Komt uw hond niet meteen naar u toe als u hem roept? Trekt hij aan de lijn? Heeft hij meer oog voor zijn omgeving dan voor u?

In mijn boekenreeks ‘Luisteren is Leuk! geef ik talloze tips en praktische oefeningen hoe u luisteren leuk kunt maken voor uw hond. Het is een effectieve trainingsmethode waarmee u het gedrag van uw hond kunt sturen door beloningen en positieve bevestiging in te zetten.

Ik leer u niet te lokken met voer (een enkele uitzondering daargelaten). Anders loopt uw hond misschien alleen achter een voertje aan en leert hij dat, in plaats van het gewenste gedrag. In kleine trainingsstappen leer ik u zelfbeheersing en impulscontrole. Om de hond te sturen tijdens het aanleren van een oefening of bij het gebruik van materialen in de les gebruiken we de handcue of de touch.

Met deze methode zijn correcties overbodig. U leert uw hond op een positieve manier dat het leuk is om te luisteren en dat het veilig is bij u. Zo krijgt u een betrokken en tevreden hond.

Bestellen

U kan (de eerste druk 2023) het E-boek ‘Luisteren is Leuk! Spelenderwijs leren, ook jouw hond kan het’ (ISBN 978-90-823544-4-7) direct* downloaden. Ideal

Zou het echt kunnen?

    • Een hond die direct naar je toe komt als je hem roept?
    • Een hond die meewandelt zonder dat hij aan de lijn trekt?
    • Een hond die meer oog heeft voor jou dan voor de omgeving?

Ik gun het elke hondenbezitter.

Gedreven door passie is ‘Luisteren is leuk!’ ontstaan. Een methode om je hond op een vriendelijke en speelse wijze op te voeden en samen een hechte band op te bouwen.

In dit boek vind je praktische tips en oefeningen die je eenvoudig toe kunt passen in het dagelijks leven. Met simpele oplossingen leer je hoe je het gedrag van je hond de goede kant op kunt sturen.

Hét boek dat inzicht geeft in de hedendaagse moderne hondentraining.

Opvoeden is een stuk leuker en eenvoudiger als je begrijpt waarom je hond doet wat hij doet.

Luisteren is leuk! Spelenderwijs leren, ook jouw hond kan het!

Aantal pagina’s 192  in kleur.
De prijs van het paperback boek bedraagt € 21,95 (Verschijnt spoedig).
De prijs van het E-book (PDF) bedraagt € 9,95

 
 
 

U kan (de vierde herziene druk van) het E-boek ‘Luisteren is Leuk! Beloningsgerichte opvoeding geschikt voor elke hond en baas’ (ISBN 9789082354409) direct* downloaden. Ideal

“Komt je hond niet meteen naar je toe als je hem roept? Trekt hij aan de lijn? Heeft hij meer oog voor zijn omgeving dan voor jou? In dit boek geef ik talloze tips en praktische oefeningen hoe je luisteren leuk kunt maken voor je hond. Het is een effectieve trainingsmethode waarmee je het gedrag van je hond kunt sturen door beloningen en positieve bevestiging in te zetten. Hondenbezitters én instructeurs vinden in dit boek tal van oefeningen die toepasbaar zijn in het dagelijks leven van hond en baas.

Aantal pagina’s 88
De prijs van het paperback boek bedraagt €16,95 (Uitverkocht).
De prijs van het E-book (PDF) bedraagt € 9,95  

 
 
 

U kan het E-boek ‘Luisteren is Leuk! Professioneel variëren’ (ISBN 9789082354430) direct* downloaden. Ideal

Na de publicatie van het succesvolle trainingsboek ‘Luisteren is leuk! Beloningsgerichte opvoeding geschikt voor elke hond en baas’ (vierde druk en de vertaling uitgegeven op de Amerikaanse markt) is het nu tijd voor het onvermijdelijke: ‘Luisteren is leuk! Professioneel variëren’.

Tijdens het lezen van dit e-boek, heeft u de gelegenheid om kennis te maken met mijn unieke werkwijze op het gebied van training, creativiteit en kwaliteitsbeheersing. U krijgt inzicht in een andere manier van keuzes maken, waarbij uw theoretische en praktische vaardigheden uitgedaagd zullen worden.

In dit deel zijn de nieuwste inzichten en ideeën verwerkt op het gebied van beloningsgericht werken.

Aantal pagina’s 176
De prijs van het paperback boek bedraagt € 18,95 (uitverkocht).
De prijs van het E-boek (PDF) bedraagt € 9,95 

(*Na elke bestelling ontvangt u een e-mail met een overzicht, een factuur en een bevestiging van uw bestelling. In de bevestiging staat tevens de unieke downloadlink vermeld om het e-book te kunnen downloaden. Let op: een e-book is uitgesloten van het herroepingsrecht nadat u het heeft gedownload. Indien u het e-book nog niet heeft gedownload, kunt u zich beroepen op het herroepingsrecht.)

 

English version Happy Handling!

 
 
 

Boekrecensies

Ik heb vandaag het boek binnen gekregen! Bedankt voor de snelle service.

En wat staan er onwijs handige tips in!
Wij hebben een Schotse Collie van 11 maanden en het lopen aan de lijn ging steeds slechter.
Hij trok onwijs erg tot ergernis aan toe.
Gisteren had ik al wat filmpjes gekeken en geprobeerd en vandaag weer.
En hij pakt het onwijs goed op! Ik heb vandaag meteen mijn ronde kunnen lopen zonder trekken aan de lijn!
Ik ben nu al blij!

Super leuk om al jou filmpjes te kijken fijne en rustige uitleg!

Michelle Schonewille
Zuidwolde

Iedereen die een pup of een hond in huis haalt zou deze boeken in zijn of haar bezit moeten hebben om ze een geweldige start te geven. De ganse dag door probeer ik verschillende kleine oefeningetjes en Fien🐾 reageert er super op. Het grote werkpunt nu is eerst aan mezelf werken. Geen NEE, ZIT, BLIJF enz. meer gebruiken! Niet altijd makkelijk, zeker niet omdat we altijd zo geoefend hebben. Vanaf nu starten we terug met een schone lei. Jolein je inspireert en motiveert mij! Bedankt!

Ann Neirinck
Geel, België

Het boek is vorige week toegekomen. Ik ben heel enthousiast, mooi uitgewerkt, het maakt heel goed duidelijk wat beloningsgericht opvoeden is. Jouw videomateriaal leidde mij naar jouw boek.  Als instructeur in opleiding is dit voor mij een hele grote hulp.  Dank je.

Christel Pelgrims
Instructeur in opleiding
Beerse, België

Ik heb het boek ontvangen. Ben er gelijk in gaan lezen. Wat een super mooi boek! Snel leesbaar en uitnodigd om verder te willen lezen, goede uitleg met tips e.d. Ik ben er super blij mee, had hem eerder moeten kopen. Ik zal hem ook zeer zeker aanbevelen bij andere eigenaren van honden.
Succes met de hondenschool en de boeken. De filmpjes blijf ik ook volgen.
Groetjes, Jolanda

Jolanda Luchtenberg
Heino

Fantastisch boek! Dit boek is een "must have" voor iedere hondenbezitter! O.a. hele goede en duidelijke uitleg van de oefeningen! Goede uitleg over hoe je je hond kunt begeleiden/sturen door beloningen en positieve versterkingen.

Bianca Poeste
Hondenschool Bianca
Rijssen/Holten, Nederland

Ik heb jouw boek een eerste keer helemaal uitgelezen en het beantwoordde echt compleet aan mijn verwachtingen. Heel goed en duidelijk uitgelegd. Vol echt leuke tips, ja ik heb er echt gigantisch veel van opgestoken, waarvoor dank.

Ik heb genoten, maar vooral… de tientallen honden die dagelijks mee genieten van jouw visie worden er beter van en daar plukken we elke dag weer de vruchten van.

Rutger Gillis
Hondencoach bij Kwispelturig
Denderhoutem, België

I had the privilege of working with Jolein many years ago. I was struck by her gentle thoughtful training techniques that I’ve not seen to such a degree in any other trainer before or since. An absolute star trainer!

Eric Filler CBATi, Dip.
EASY NOW Dog Behaviour Services
New Romney, United Kingdom

Jolein is a very creative trainer and a true ambassador and anthusiast of dog-oriented force-free methods of work. She lives in the Netherlands where she runs a very succesful school 'Hondenschool de Laar', offering not only tremendously good courses for dog owners but also working as a true positive training hub in BeNeLux countries.

Last year Jolein has published an excellent book titled “Luisteren is Leuk!”, which translates to English as “Happy handling!” and is available in both Dutch and English (also as an e-book) via school’s website. I think the book is one of the best I have ever read, great for its care for dogs' wellbeing and oh, so easy to follow for even brand new owners.

Marta Kurpińska
Dogs Trust Rehoming Centre, West London
Warsaw, Poland

The publication of ‘Luisteren is leuk’ is a milestone in Dutch dog training. The methods are factually sound, ethically responsible, and practically focused. Every Dutch trainer in charge of putting together a dog school curriculum needs to have read it.

With its attempt at making a best-of-breed trainer out of every client, the book occasionally flirts with idealism. But hey, if you need a point of reference to build your curriculum, best you start too perfect than the other way round, right?

I am looking forward to an English translation so I can promote it beyond the Dutch-speaking countries. And I would love to see more books by Jolein van Weperen.

Laure-Anne Viselé
BSc, MSc, Head trainer at OhMyDog!, Canine behaviour therapist and blogger at Canis bonus
Den Haag
 
 
 

Video’s bij het boek “Luisteren is Leuk”

In mijn boek ‘Luisteren is Leuk” wordt verwezen naar een aantal video’s. Hieronder worden ze weergegeven.

Dit bericht is geplaatst in Mededelingen.
  • Deel dit bericht via: