Mijn boeken: Luisteren is leuk! delen 1 en 2

Alles wat u ooit heeft willen leren over ‘contact & beheersing’ tijdens de opvoeding van uw hond.

Komt uw hond niet meteen naar u toe als u hem roept? Trekt hij aan de lijn? Heeft hij meer oog voor zijn omgeving dan voor u?

In mijn beide boeken ‘Luisteren is Leuk!(deel 1 & 2) geef ik talloze tips en praktische oefeningen hoe u luisteren leuk kunt maken voor uw hond. Het is een effectieve trainingsmethode waarmee u het gedrag van uw hond kunt sturen door beloningen en positieve bevestiging in te zetten.

Ik leer u niet te lokken met voer (een enkele uitzondering daargelaten). Anders loopt uw hond misschien alleen achter een voertje aan en leert hij dat, in plaats van het gewenste gedrag. In kleine trainingsstappen leer ik u zelfbeheersing en impulscontrole waarbij het je hond juist veel oplevert weg te blijven van het lekkers. Om de hond te sturen tijdens het aanleren van een oefening of bij het gebruik van materialen in de les gebruiken we de handcue of de touch.

Met deze methode zijn correcties overbodig. U leert uw hond op een positieve manier dat het leuk is om te luisteren en dat het veilig is bij u. Zo krijgt u een betrokken en tevreden hond.

Bestellen

U kan (de vierde herziene druk van) het E-boek ‘Luisteren is Leuk! Beloningsgerichte opvoeding geschikt voor elke hond en baas’  deel 1 (ISBN 9789082354409) direct* downloaden. Ideal

“Komt je hond niet meteen naar je toe als je hem roept? Trekt hij aan de lijn? Heeft hij meer oog voor zijn omgeving dan voor jou? In ‘Luisteren is leuk!’ geef ik talloze tips en praktische oefeningen hoe je luisteren leuk kunt maken voor je hond. Het is een effectieve trainingsmethode waarmee je het gedrag van je hond kunt sturen door beloningen en positieve bevestiging in te zetten. Hondenbezitters én instructeurs vinden in dit boek tal van oefeningen die toepasbaar zijn in het dagelijks leven van hond en baas.

Aantal pagina’s 88
De prijs van het paperback boek bedraagt €16,95 (Uitverkocht).
De prijs van het E-book (PDF) bedraagt € 9,95  

 
 
 

U kan het E-boek ‘Luisteren is Leuk! Professioneel variëren’ deel 2 (ISBN 9789082354430) direct* downloaden. Ideal

Na de publicatie van het succesvolle trainingsboek ‘Luisteren is leuk!‘ deel 1 (vierde druk en de vertaling uitgegeven op de Amerikaanse markt) is het nu tijd voor het onvermijdelijke deel 2: ‘Luisteren is leuk! Professioneel variëren’.

Tijdens het lezen van dit e-boek, heeft u de gelegenheid om kennis te maken met mijn unieke werkwijze op het gebied van training, creativiteit en kwaliteitsbeheersing. U krijgt inzicht in een andere manier van keuzes maken, waarbij uw theoretische en praktische vaardigheden uitgedaagd zullen worden.

In dit tweede deel zijn de nieuwste inzichten en ideeën verwerkt op het gebied van beloningsgericht werken.

Aantal pagina’s 176
De prijs van het paperback boek bedraagt € 18,95 (uitverkocht).
De prijs van het E-boek (PDF) bedraagt € 9,95 

(*Na elke bestelling ontvangt u een e-mail met een overzicht, een factuur en een bevestiging van uw bestelling. In de bevestiging staat tevens de unieke downloadlink vermeld om het e-book te kunnen downloaden. Let op: een e-book is uitgesloten van het herroepingsrecht nadat u het heeft gedownload. Indien u het e-book nog niet heeft gedownload, kunt u zich beroepen op het herroepingsrecht.)

 

English version Happy Handling!

 
 
 
Dit bericht is geplaatst in Mededelingen.
  • Deel dit bericht via: