Bestellen

Bestellen

U kan (de vierde herziene druk van) het boek ‘Luisteren is Leuk! Beloningsgerichte opvoeding geschikt voor elke hond en baas’ deel 1 (ISBN 9789090281117) direct bestellen via PayPal door onderstaand formulier te gebruiken.

“Komt je hond niet meteen naar je toe als je hem roept? Trekt hij aan de lijn? Heeft hij meer oog voor zijn omgeving dan voor jou? In ‘Luisteren is leuk!’ geeft Jolein van Weperen talloze tips en praktische oefeningen hoe je luisteren leuk kunt maken voor je hond. Zij ontwikkelde een effectieve trainingsmethode waarmee je het gedrag van je hond kunt sturen door beloningen en positieve bevestiging in te zetten.
Met deze methode zijn correcties overbodig. Je leert je hond op een positieve manier dat het leuk is om naar je te luisteren en dat het veilig is bij jou. Zo krijg je een betrokken en tevreden hond.”

Aantal pagina’s 88
De prijs van het boek bedraagt €16,95 (€19,95 incl. verzendkosten, bestemming binnen Nederland).
De prijs van het E-book (PDF) bedraagt € 9,95


BestemmingOok kan u het boek bestellen door € 19,95 respectievelijk €22,70 over te maken naar NL10 INGB 0000 4011 29 tnv MRJ van Weperen onder vermelding van uw adres en uw voor- en achternaam. Dan stuur ik het boek per omgaande naar u toe.

Het E-boek kunt u bestellen door €9,95 over te maken naar NL10 INGB 0000 4011 29 tnv MRJ van Weperen, onder vermelding van uw e-mailadres en Deel 1. Dan stuur ik het E-boek per omgaande naar u toe.

 
 
 

U kan het E-boek ‘Luisteren is Leuk! Professioneel variëren’ deel 2 (ISBN 9789082354430) bestellen via PayPal door onderstaand formulier te gebruiken.

Na de publicatie van het succesvolle trainingsboek ‘Luisteren is leuk!‘ deel 1 (vierde druk en de vertaling uitgegeven op de Amerikaanse markt) is het nu tijd voor het onvermijdelijke deel 2: ‘Luisteren is leuk! Professioneel variëren’.

Tijdens het lezen van dit e-boek, heeft u de gelegenheid om kennis te maken met de unieke werkwijze van Jolein op het gebied van training, creativiteit en kwaliteitsbeheersing. U krijgt inzicht in een andere manier van keuzes maken, waarbij uw theoretische en praktische vaardigheden uitgedaagd zullen worden.

In dit tweede deel zijn de nieuwste inzichten en ideeën verwerkt op het gebied van beloningsgericht werken. Hondenbezitters en instructeurs vinden in dit boek tal van oefeningen die toepasbaar zijn in het dagelijks leven van hond en baas.”

Aantal pagina’s 176
De prijs van het boek bedraagt € 18,95 (uitverkocht).
De prijs van het E-boek (PDF) bedraagt € 9,95 


BestemmingOok kan u het E-boek bestellen door €9,95 over te maken naar NL10 INGB 0000 4011 29 tnv MRJ van Weperen, onder vermelding van uw e-mailadres en Deel 2. Dan stuur ik het E-boek per omgaande naar u toe.