Trainingslocatie

Onze binnen- en buitentrainingslocatie

Hondenschool de Laar beschikt over zowel een ruime comfortabele binnen- als een riante buitentrainingslocatie. Hierdoor kan er heerlijk buiten op een groot grasveld (eventueel voorzien van grote parasollen tegen de zon) worden getraind, maar als het regent, donker is of in de winterperiode kan er ook in onze overdekte binnenlocatie (voorzien van kunstgras) worden getraind. De trainingen kunnen dus altijd doorgang vinden, weer of geen weer!

Overzicht hondenschool de Laar
Binnenlocatie
Een riant grasveld

Trainingslocatie

Trainingslocatie
De Vergert 24
6681 LE  BEMMEL

Onze trainingslocatie ligt vlakbij de autosnelwegen A325 en A15, en is in enkele minuten te bereiken vanuit de centra van Arnhem, Elst, Oosterbeek, Velp, Huissen, Bemmel, Oosterhout, Nijmegen en Westervoort.

Hondenschool de Laar heeft een eigen parkeerplaats, wij verzoeken u geen auto’s langs de weg parkeren!

 
 
 

Vanuit Arnhem / Velp / Westervoort:

Rijd langs het Gelredome richting Nijmegen (A325). Deze weg volgen tot aan afslag Elst. Dan neemt u de afslag links (Aamsestraat) en gelijk 2 keer rechts (Breedlerstraat) deze weg volgen tot aan De Vergert. Op de T-splitsing slaat u links af, met de bocht mee naar rechts en dan is de traingslocatie aan de rechterkant.

Vanuit Oosterbeek / Renkum:

Rijd via de Nelson Mandela brug langs het Gelredome richting Nijmegen (A325). Deze weg volgen tot aan afslag Elst. Dan neemt u de afslag links (Aamsestraat) en neem gelijk 2 keer rechts (Breedlerstraat) deze weg volgen tot aan De Vergert. Op de T-splitsing slaat u links af, met de bocht mee naar rechts en dan is de traingslocatie aan de rechterkant.

Vanuit Nijmegen:

Rijd richting Arnhem (A325). Deze weg volgen tot aan afslag Elst. Dan rechtdoor en daarna de afslag rechts (Breedlerstraat) deze weg volgen tot aan De Vergert. Op de T-splitsing slaat u links af, met de bocht mee naar rechts en dan is de traingslocatie aan de rechterkant.

Vanuit Elst:

Rijd vanuit het centrum richting de Aam (Aamsestraat) ga aan het eind gelijk 2 keer rechts (Breedlerstraat) deze weg volgen tot aan De Vergert. Op de T-splitsing slaat u links af, met de bocht mee naar rechts en dan is de traingslocatie aan de rechterkant.